Watersport proberen?

Private lease

Kom een kijkje bij ons nemen

Ben je nieuwsgierig naar ons watersportcentrum? Bekijk dan onze foto! Ons watersportcentrum is geschikt voor jong en oud, niet alleen om een van onze watersporten te komen beoefenen maar je kunt bij ons ook lekker komen eten in het Hinrichs Watersport-restaurant met een geweldig terras aan het water. Daarnaast beschikken we ook over douchruimtes, masageruimtes en kleedkamers en gratis wifi.

Het watersportcentrum is geheel ingericht met duurzame materialen. Dit betekent dat we voor natuurlijk materialen hebben gekozen met respect voor mens en milieu. Daarnaast kun je bij ons ook nog eens gratis parkeren.

Wanneer je bij Hinrichs Watersport wilt komen Flyboarden, Wakeboarden of Skimboarden dien je dit te reserveren, dit kan zowel online voordat je bij ons aankomt of je kunt reserveren wanneer je bij ons bent voor later op de dag. Houd er rekening mee dat we tijdens de zomervakantie veel bezoekers ontvangen  en is het dus verstandig om op tijd te reserveren.

Ben je van plan om met familie of vrienden te komen? Dat kan natuurlijk ook, wanneer je met meer dan drie personen ons een bezoek brengt willen we je vriendelijk verzoeken ons van te voren op de hoogte te stellen. Bij ons geld de regel “vol is vol” en we willen er dan ook uiteraard geen mierenhoop van maken.

Helaas kun je bij ons niet overnachten en worden er op het terrein van Hinrichs Watersport ook geen campers toegestaan. Als je dus van plan bent om langer dan een dag bij ons door te brengen dan kun je in de omgeving een aantal voordelig verblijfplaatsen vinden of je kunt een plek huren op camping De Oeverlanden. Deze camping heeft plekjes die je kunt huren per dag of per week en kunnen eveneens online gereserveerd worden. Wederom houd er rekening mee dat ook de camping tijdens de zomervakantie veel bezoekers ontvangt, wees er dus op tijd bij.

Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie over Hinrichs Watersportcentrum? Geef ons dan gerust een telefoontje, een van onze medewerkers zal je graag verder helpen. Tot slot willen we al onze bezoekers vriendelijk verzoeken geen huisdieren mee te brengen dit in verband met hygiëne en om nare geurtjes te vermijden. Kinderen onder 7 jaar mogen uitsluitend het water op onder begeleiding van de ouders en zijn verplicht een zwemvest te dragen.